Начало
MOBEF - изложение за мебели, обзавеждане и декориране, продукти от дърво и мебелни аксесоари

mobefТърговската палата на град Газиантеп, Турция и EREXPO A.Ş. спонсорират частично бизнес мисия на български фирми, които ще посетят изложението MOBEF. Изложението е за мебели, обзавеждане и декориране, продукти от дърво и мебелни аксесоари. Ще се проведе от 19 до 23 ноември 2014 г. в Изложбения център Ортадоу в Газиантеп, Турция.

Поемат се разходите по настаняването на до двама представители на фирма от съответните сектори - 2 нощувки в 4- и 5-звездни хотели, включващи закуски и вечери, трансферите от и до хотела, изложението, от и до летището. Самолетните билети са за сметка на участниците.

Продължение...
 
Проучване: Влияние на търговско споразумение Европейски съюз - САЩ върху търговията на България

eu-usa-2014Следвайки принципа си за превантивно въздействие върху държавните институции, още в подготовка на нормативните актове, Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обръща към Вас по повод на преговорите за споразумение между ЕС и САЩ. Проучването има за цел да получим оценката Ви за възможни ползи и рискове пред българските фирми. Споразумението цели премахване на търговските бариери (мита, излишни регулации, ограничения) в широк спектър от сектори на икономиката, така че да се улесни търговията на стоки и услуги, и инвестициите между ЕС и САЩ.

Продължение...
 
В рамките на изложението за мода, облекла и текстил Premiere Vision ще се проведат B2B срещи

Изложение за мода, облекла и текстилТърговско-промишлена палата - Стара Загора съобщава, че Министерството на икономиката на Република Турция спонсорира частично бизнес мисия на чуждестранни фирми, които ще участват в В2В срещи преди и по време на изложението за мода, облекла и текстил Premiere Vision.

Продължение...
 
Покана: B2B срещи Match4Industry 2014 в рамките на SANTEK 2014 (бизнес мисия в Коджаели, Турция)

B2B срещи M Match4Industry 2014 в рамките на SANTEK 2014 - бизнес мисия в Коджаели, ТурцияEnterprise Europe Network (Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса) към Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира делегация за посещение на изложението за промишленост и технологии SANTEK 2014. То ще се проведе в Коджаели, Турция на 25 и 26 септември 2014 г.

Продължение...
 
Информационно турне на тема “Моите права в Европа“

9782 bigОт 22 до 26 юли, 2014 г. под егидата на Представителството на Европейската комисия в България ще се проведе Информационно турне на тема "Моите права в Европа". Инициативата ще се проведе в различни градове на българското Черноморие. На разположение на гражданите ще бъдат информационни щандове, където те могат да получат отговори на своите въпроси, свързани с правата, гарантирани от Европейският съюз. За допълнителна информация ще бъдат осигурени материали по различни теми. Ще се провеждат и редица интерактивни игри, които ще изпитат познанията на посетителите за Европа. За отличилите се са подготвени много награди. Освен тях, на 26 юли от 9 до 19 ч на Централен плаж в Бургас ще бъде организиран турнир по плажен волейбол.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>