Начало Новини и събития
Новини и събития
Семинар ОП Иновации и конкурентоспособност

Logo NET BGEnterprise Europe Network организира семинар на тема Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност 2014-2020, който ще се проведе на 24април 2015г. (петък) от 09.00 до 12.00 часа в семинарната зала на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. По време на семинара ще бъдат представени Насоките за кандидатстване по процедура на подбор на проекти Подобряване на производствения капацитет в МСП.

Продължение...
 
Бюлетин бизнес оферти бр. 004/2015
Бюлетин бизнес оферти бр. 004/2015

Как можете да получите адреса на интересуващата ви оферта?

  • Кликнете върху номера на офертата и вижте пълния ѝ текст на английски език
  • Попълнете онлайн формата, като кликнете ТУК, опишете фирмата си и вида на желаното
  • EEN - Стара Загора изпраща попълнената от вас форма на чуждестранния EEN
  • Чуждестранният EEN информира клиента си за вашия интерес за коопериране
  • Чуждестранният EEN изпраща адреса на EEN - Стара Загора или отказ на клиента към вашето запитване
  • EEN - Стара Загора ви изпраща адреса на фирмата, към чиято оферта имате интерес

Адреси на оферти се предоставят безплатно само на фирми членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас на тел. 042626033, 626297 или ни пишете на имейл  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 
Фирми от Стара Загора могат да заявят бизнес интереси по повод на официална делегация в Самара

От 25 до 30 май 2012 г. на официално посещение в Самара, Русия, ще отпътува представителна делегация от Стара Загора в състав: Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и ръководител на делегацията, Емил Христов - председател на Общински съвет Стара Загора, Георги Симеонов - директор дирекция Устойчиво развитие и евоинтеграция, Олег Стоилов - председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Мариана Пенчева - директор на гимназия Максим Горки - Стара Загора.

Продължение...
 
Бизнес срещи по време на изложенията TERRATEC и ENERTEC

 

От 25 до 27 януари 2011 г. в Лайпциг, Германия, ще се проведат международните изложения TERRATEC (екологични технологии и услуги) и ENERTEC (енергийни технологии и услуги и възобновяеми енергийни източници).

В рамките на тези изложения, 15 организации от Европейската мрежа за подпомагане на бизнеса Enterprises Europe Network се обединяват за организирането на двустранни бизнес срещи под мотото BE2WEEN и фокусирани върху околната среда, обработването на води, рециклиране, управление на отпадъци и възобновяеми енергийни източници.

Продължение...
 
Покана за семинар: Отключване потенциала на културните и креативните индустрии в Европа

Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе, контактна точка за Северен централен район на най-голямата информационно- консултантска мрежа в Европа, Enterprise Europe Network, има удоволствието да ви покани на работен семинар на тема „Отключване потенциала на културните и креативните индустрии в Европа” в рамките на Европейската седмица на малките и средни предприятия.

Продължение...
 
Форум: Отношенията на ЕС с Русия (видео)

В навечерието на срещата на върха между Русия и ЕС в Ростов на Дон, трима водещи евро депутати обсъждат отношенията между двете страни, разглеждат въпроси за нарушаването на човешките права, енергията, както и клането в Катин.

Продължение...
 
Делегация до Изложението за технологии за пакетиране и обработка PACKOLOGY 2010

Италианската търговска камара в България набира фирми за посещение на изложението PACKOLOGY 2010 в периода 8-11 юни 2010 г. в град Римини, Италия. Потенциалните участници могат да бъдат фирми вносители или търговци на машини, материали и аксесоари за опаковане и етикетиране, както и производители и крайни клиенти, които използват такива технологии в производството си.

Продължение...
 
Европейската служба за външна дейност (видео)

Договорът от Лисабон поставя основите за създаване на собствена дипломатическа служба на ЕС, известна като Служба за външна дейност. Вижте обсъждане на организацията и функциите на този нов дипломатически корпус с Никулас Ханинган от Мисията на Исландия към ЕС и евродепутат Граф Александър Ламбсдорф, член на Комисията по външна политика.

Продължение...
 
Кооперационна борса с фирми от германската провинция Долна Саксония

Германо-Българската индустриално-търговска камара, съвместно с Министерството на храните и земеделието на германската провинция Долна Саксония, Индустриално-търговската камара Олденбург и Германското дружество за икономическо сътрудничество на провинция Долна Саксония организира: Кооперационна борса с участието на фирми от германската провинция Долна Саксония на 12 май 2010 г., от 9.00 до 13.00 часа, в Салони 5 и 6 на Радисън Блу Гранд Хотел – София /пл. Народно събрание № 4/.

Продължение...
 
Съдействие на фирми с потенциал за международно бизнес сътрудничество за намиране на партньори и нови пазари

След направено проучване от Търговско-промишлена палата – Стара Загора беше установено, че най-големият проблем на експортно ориентираните фирми в условията на глобалната икономическа криза е същественото намаляване на поръчките. Водещите европейски и световни икономики вече дават индикации за устойчиво възстановяване, което е съпроводено с търсене  на нови търговски и кооперационни партньори.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 14