Начало Бизнес оферти Бюлетин бизнес оферти бр. 004/2015
Бюлетин бизнес оферти бр. 004/2015

Адреси на оферти се предоставят безплатно само на фирми членове

на ТПП - Стара Загора. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас

на тел. 042626033, 626297 или ни пишете на имейл  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BRUK20141203001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Консултантска компания, която се занимава със секторите енергетика и околна среда, търси възможност да разшири продуктовата си гама с висококачествени технологии, свързани с производство на биомаса. Компанията търси споразумения за търговско представителство и споразумения за дистрибуция за системи, оборудване и аксесоари свързани с производството на биомаса.

НОРВЕГИЯ     BRNO20150204001    Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания търси производствен партньор с умения в изделия от неръждаема стомана, заваряване, полиране чрез електролиза, монтаж.

ПОЛША BRPL20131210001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Фирма за търговия с храни, търси доставчици на рапично масло за готвене. Фирмата има обширен канал за продажби в Полша. Тя снабдява ресторанти и магазини за хранителни стоки с всички видове хранителни продукти.

ПОЛША BRPL20131219001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Фирма търси производител на столове за домашно кино.

ТУРЦИЯ    BOTR20141210003   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в производство на бои - шпакловка, замазка и грундове - водоразтворими и базирани на други разтвори бои, е разработиласпециални антибактериални бои с приложение в здравни и хранителни заведения. Фирмата търси дистрибутори и агенти.

ИСПАНИЯ BRES20150212001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса     

Компания, дистрибутор на сладкиши, ядки, сладки, бонбони, шоколад и солени продукти, предлага своята верига за търговия на дребно на производители в Европа и Китай.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150220004     Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Доставчик на оборудване за телефонна инфраструктура, ИКТ хардуер, оборудване за съхранение на данни и мрежово оборудване, търси агенти и/или дистрибутори на тези продукти в Европа. Партньорът ще имат достъп до търговските акредитации на компанията, както и достъп до финансиране и техническа помощ.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150107001     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания за разработване на софтуер за управление на дигитални активи (digital asset management software), търси дистрибутори с необходимия продажбен и технически опит.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20130930001    Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на малки звукови дозиметри за персонална употреба търси дистрибутори. Фирмата е експерт визмерване на звук и вибрации и е в състояние да предоставя изключителна техническа подкрепа. От 2006 г. страните от ЕС са задължени да отговарят на Директива 2003/10/ЕО по отношение на шума и този продукт дава възможност да се следи шума в летища, заводи, производствени помещения и др.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150120002     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в областта на маркетинга и дистрибуцията на продукти на много британски марки за потребителски стоки, търси дистрибутори, с които да си партнира.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BRUK20141217001     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, занимаваща се с печат търси нови и иновативни продукти в тази област от Източна и Централна Европа, предлага своите услуги (в Обединеното кралство) като търговски посредник (агент/дистрибутор) на производители.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20131204001     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Търговец на едро на здравословни храни (суперхрани), например: какаови продукти, кокосови продукти, горски плодове, семена, аюрведа билки, търси търговски представители и дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150220002     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, разработила система за контрол на миризмата и предотвратяване натрупването на варовик за писоари, търси агенти и/или дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20130814004     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания предлага услуги в развитието на мултиплатформени приложения за мобилни телефони (Android, iOS, Blackberry и Windows), както и технически консултации и обучение в областта на интеграция на безжични мрежи, тестване, дизайн и оптимизация. Фирмата предлага услугите си като подизпълнител на мобилни оператори и доставчици на оборудване за телекомуникация.

ГЪРЦИЯ BOGR20140102001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на висококачествени маслини Каламата, студено пресован зехтин и традиционна гръцка паста (макаронени изделия), търси дистрибутори.

ЕСТОНИЯ BOEE20141125001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания е разработила автоматизирано решение за доставка на колети/пратки (APDS), което се основава на най-модерните технологични решения и позволява изпращане и получаване на пратки със колетни терминали на самообслужване. Компания предлага договор за съвместно предприятие. APDS решенията са предназначени основно за обслужване на бързо растящия сектор на дистанционни продажби (уеб търговия и поръчка по поща) и е изградена за доставчиците на електронна търговия.

СЛОВЕНИЯ BOSI20141209001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса       

Производител на осветителни тела търси партньори, които да действат като търговски посредници (дистрибутори, агенти) за продуктите им в сферата на индустриалното, офис, улично и пътно осветление. Освен това, фирмата търси други компании, които: могат да участват в публични и частни търгове за осветление; които са електрически монтажници за продуктите; както и фирми за поддръжка на сградни електрически инсталации.

ЛИТВА BOLT20150115001    Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в производството на натурална козметика, търси търговски посредници (агенти, дистрибутори, представители).

ИТАЛИЯ BOIT20130911001     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, работеща в областта на човешките ресурси и предлагаща услуги по набиране на персонал, търси фирми от ЕС, работещи в същата област и специализирани в набирането на квалифициран персонал, за да установят общи дейности за набиране на персонал с цел осигуряване на високо квалифицирана работна сила от и за Италия.Компания се интересува от създаване на съвместно предприятие.

ПОРТУГАЛИЯ BRPT20140106001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в търговия с риба и морски продукти (пресни и замразени), търси нови доставчици на тези продукти (напр. риба, мекотели и скариди).

ПОРТУГАЛИЯ BOPT20130812004   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в консултации по управление на сервизи за автомобили и продажба на части и аксесоари за автомобили, търси предприятия, които са заинтересовани от придобиване на част или цялата компания.

ПОЛША BOPL20131105002  Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса         

Производител и дистрибутор на промишлени батерии/акумулатори и затворени оловни акумулатори за мотокари, търси търговски представители и предлага подизпълнителски и дистрибуционни услуги за партньорските продукти, които тя да предлага на полския пазар. Батериите се използват в производството на възобновяема енергия, автомобилостроенето и други сектори на индустрията. Компанията предлага също така и сътрудничество за научноизследователски дейности.

РУМЪНИЯ BORO20150127002 Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в производството на флагове/знамена, предлага споразумения за производство и предлага услугите си като подизпълнител. Компанията произвежда различни видове флагове: за политически партии, за футболни отбори, външни флагове устойчиви на атмосферните условия, флагове за автомобили и др.

СЛОВЕНИЯ BOSI20140909011   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на плодови напитки, търси дистрибутори или подизпълнители с опит в същата сфера на дейност. Фирмата предлага споразумение за подизпълнителска или дистрибуционна дейност.

СЛОВЕНИЯ BOSI20140909016   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Фирма, занимаваща се с панели за хранително-вкусовата промишленост, търси подизпълнители или дистрибутори. Фирмата предлага споразумение за подизпълнителска или дистрибуционна дейност.

ХОЛАНДИЯ BONL20141212002   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на различни типове гаражни врати (порти), системи за контрол на достъпа на автомобили търси партньори за продажби, поддръжка и сервизна дейност на база търговско споразумение.Компанията предлага продукти за затвори, банки и т.н. (с акцент върху сигурността), както и за паркинги, луксозни вили и частни/публични райони.Фирмата е пазарен лидер в Холандия, Белгия и Люксембург, и иска да разшири пазарния си дял в други страни.

СЛОВЕНИЯ BOSI20140909022   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на оборудване за автоматизация на транспортни и асансьорни системи в промишлеността, търси дистрибутори. Компанията предлага сътрудничество с партньори под формата на споразумение за дистрибуция.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150109002     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, предоставяща географски информационен софтуер (GIS), търси дистрибутори.

СЛОВЕНИЯ    BOSI20140909017   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, която се занимава с отглеждане на зърнени култури (с изключение на ориз), бобови култури и маслодайни семена, търси надежден дистрибутор активен в хранително-вкусовата промишленост. Компанията е специализирана в производство на зърно и масло от рапица, отглеждане и угояване на животни.

ТУРЦИЯ BOTR20150129001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на гъвкави опаковки, търси партньор за дистрибуция или агент в Европа за своите продукти, особено в хранително-вкусовата промишленост. Фирмата предлага ротогравюра, флексопечат, и ламиниране със и без разтворители. Производственият завод е разположен в Истанбул. Компанията работи със световна мрежа от търговски агенти и търговски агенции и търсят партньори в Европа, които биха могли да предоставят услуги за продажба на продуктите, особено за хранителни приложения. Предлагат огромен асортимент от всички размери опаковки, за да отговори на всички изисквания за гъвкави синтетични опаковки.

ТУРЦИЯ BOTR20141212004   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в производство на корабно оборудване, продажба на индустриален газ, производство на стоманени решетки и части за машини, стоманени конструкции и продажба на технически хардуер, търси дистрибутори в Европа.

ХЪРВАТИЯ  BOHR20141202002   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Екип от индустриални проектанти и машинни инженери предлага своите услуги за създаване на продуктов дизайн. Екипът създава уникални дизайнерски продукти и организира производството и тестването на функционални прототипи. Услугата се предлага на всички фирми, които са на пазара и продуктите им изискват определен дизайн, напр. производители на мебели, печки, различни функционални продукти, коли. Екипът се интересува от споразумение за аутсорсинг, споразумение за услуги или подизпълнение.

ХЪРВАТИЯ    20130109008 BO   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса       

Компания, собственик на извор с натурална вода, предлага партньорство за създаване на съвместно предприятие и/или възможност за продажба/придобиване на цялата фирма или част от нея.

ХЪРВАТИЯ    BOHR20141214002   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на дървени мебели и играчки (във фирмата работят хора с увреждания, което е политика на фирмата), търси дистрибутори на своите продукти и предлага услугите си като подизпълнител за производство на дървени елементи и продукти за производители на мебели.

БЕЛГИЯ    20120404056   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в областта на модни продукти (дрехи) за бременни жени, предлага мастър франчайз, местен франчайз и/или споразумение на дистрибуция.

ИСПАНИЯ BOES20150212001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, специализирана в износ на хранителни продукти: масло, вино, шампанско, консервирана риба, конфитюр, испанска нуга и шоколад, готови ястия, предлага дистрибуция на тези продукти в Испания и търси търговски посредници, за да разпространяват своите продукти на други пазари.

БЕЛГИЯ BOBE20130828001    Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, производител на микроводорасли (nannochloropsis и isochrysis), търси агенти или дистрибутори в Европа. Продуктите се предлагат под формата на замразена изсушена биомаса, готова за употреба в люпилни за лаврак и ципура, развъдници за стриди.

БЕЛГИЯ BOBE20130909001    Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Компания, производител на шоколадови бонбони с ликьор и бонбони с бира, търси дистрибутори. За производители на шоколадови изделия, фирмата предлага сътрудничество за разработване на подобни продукти под марката на партньора.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20141209001     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Фирма, производител на продукти за баня, предназначени за хора с увреждания и възрастни, търси агенти и дистрибутори с опит в този сектор.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150122002     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Компания, разработила иновативно хидроизолационно покритие, което не позволява водата да прониква в бетонни, каменни и тухлени стени, търси дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ BOUK20150202001      Виж пълния текст (EN)      Поискай адреса

Компания, разработваща предупредителни системи за опасност от сблъсък, търси дистрибутори, за разпространение на един от техните водещи продукти, проектиран и разработен да предпазва от инциденти с автомобили.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BRUK20150130001     Виж пълния текст (EN)      Поискай адреса

Компания, доставчик на продукти и технологии за енергийна ефективност, търси продукти от чуждестранни производители, за да ги дистрибутира във Великобритания. Също така се интересува от съвместно предприятие за развитие на нови продукти.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150212002     Виж пълния текст (EN)      Поискай адреса

Компания, специализирана в монтаж на електрически инсталации, предлага да бъде подизпълнител на европейски компании, които работят или желаят да работят в Обединеното кралство. Партньори могат да бъдат доставчици на осветителна техника, заводи и други, които търсят надежден партньор за осигуряване на безопасна и ефективна инсталация на техните продукти.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150212003     Виж пълния текст (EN)       Поискай адреса

Компания предлага кошници с гурме храни и луксозни подаръчни кошници, търси агенти и дистрибутори в Европа.

ПОЛША BOPL20140209001   Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Фирма, специализирана в производството на стоманени структури и заваряване, търси контрагенти за споразумения за производство и подизпълнение. Фирмата е специализирана в обработка на стомана, неръждаема стомана, тефлон, титан, дуплекс и пластмаси. Тя произвежда различни метални конструкции.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150213002     Виж пълния текст (EN)      Поискай адреса

Производител на продукти като: разтворители за боя, средства за премахване на боя, лакове за дърво, средства за облепване на стени, търси дистрибутори.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150207001     Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Компания, специализирана в производството на продукти за грижа за ставите, базирани на хиалуронова киселина, търси дистрибутори. Компания е разработила течна хранителна добавка, която помага за преодоляване на проблеми със ставите.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150120003     Виж пълния текст (EN)      Поискай адреса

Преводаческа агенция предлага своите услуги на фирми от широк кръг сектори. Фирмата предлага услуги на повече от 50 езика и търси организации, които се нуждаят от техните услуги и желаят да сключат споразумение за подизпълнение или споразумение за услуги.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20150209003     Виж пълния текст (EN)      Поискай адреса

Производител на продукти за орална хигиена (вода за уста и паста за зъби) търси дистрибутор. Активните съставки на продуктите са изцяло натурални.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ   BOUK20140303001     Виж пълния текст (EN)      Поискай адреса

Компания, специализирана в производитството на широка гама от иновативни, охлаждащи бинтове и лепенки за многократна употреба, които се използват за медицински и спортни цели, търси дистрибутори.

ГЕРМАНИЯ    BODE20140224001     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на помпи с гъвкаво работно колело, търси търговски посредници.

ГЕРМАНИЯ    BODE20150206002     Виж пълния текст (EN)    Поискай адреса

Производител на метални елементи за плъзгащи врати и компоненти за вътрешни шарнирни врати, търси дистрибутори.

ИСПАНИЯ      BOES20141215001     Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Инженерна компания, специализирана в проекти за промишления сектор, търси партньори за аутсорсинг/подизпълнителски услуги. Компания разполага с много добър опит в промишленото строителство и електрическите инсталации, промишлено охлаждане, отопление, вентилация и климатизация, противопожарно оборудване, тръбопроводи за течни продукти, съоръжения за съхранение на химически и петролни продукти, много видове постройки, основи и т.н. Компанията познава много добре техническите и регулаторни аспекти на инженерството в Испания.

ИСПАНИЯ      BOES20150210002     Виж пълния текст (EN)       Поискай адреса

Търговец на едро на медицински и ортопедични стоки (медицински консумативи и продукти за здраве) в специализирани магазини, търси дистрибутори.

ИСПАНИЯ      BOES20150217001     Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Компания, специализирана в разработване на технологични решения за производителите на генератори, търси дистрибутори на своите продукти.

ПОЛША         BOPL20140210001     Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Компания, производител на дъски за скимборд и дъски за уейкскейт (wakeskate), търси дистрибутор/ексклузивен дистрибутор.

КИПЪР    BOCY20140521001   Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Компания, производител на ЛПС (лични предпазни средства), хотелски текстил и рекламни материали за морската индустрия, хотели и заведения за бързо хранене, търси дистрибутори за своите продукти.

УНГАРИЯ    BOHU20150223001   Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Компания, специализирана в производство на устройство за автоматично оценяване на качеството на хигиената на ръцете, търси дистрибутори или търговски агенти. Устройството осигурява обективна оценка на чистотата на ръцете на персонала, ефективно намалява вътреболничните инфекции. Устройството може да се използва в областта на здравеопазването, домове за възрастни, хранително-вкусовата промишленост, чисти технологии, биотехнологични продукти.

ПОЛША    BOPL20140211001   Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Компания търси дистрибутори на лабораторно и научно оборудване за подготовка на аналитични проби и микровълнов синтез на органични и неорганични съединения.

ПОЛША    BOPL20140128002   Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса

Компания предлага аутсорсинг услуги в областта на металните изделия/обработка на метали и търси дългосрочен партньор. Компанията предлага предимно висококачествени заваръчни услуги и обработка на желязо/метал.

ФИНЛАНДИЯ    BOFI20150206001       Виж пълния текст (EN)     Поискай адреса       

Компания, разработила мобилна информационна услуга за събиране, анализ и обмен на информация между здравни специалисти и пациенти с диабет или други хронични заболявания, търси търговски представители (агенти/дистрибутори), лицензианти и бизнес партньори за популяризиране на услугата (посредством споразумение за услуги).

ФРАНЦИЯ    BRFR20131008001       Виж пълния текст (EN)       Поискай адреса

Компания предлага кайтсърф екскурзии (в региона Лангедок-Русийон) и търси партньорство с туроператори, специализирани в областта на спортните или природни пътувания.

ФРАНЦИЯ    BOFR20140129001     Виж пълния текст (EN)       Поискай адреса

Компания, специализирана в нанотехнологиите за биологични приложения, търси споразумения за дистрибуция на своя диагностичен комплект за вода. Този продукт, използвайки патентована технология, позволява количествено определяне на бактериите във водата чрез ATP-метрия.

ФРАНЦИЯ    BOFR20140210001     Виж пълния текст (EN)         Поискай адреса

Производител на колелца, търси дистрибутори/търговски партньори. Продуктите се използват в сектори, като: болници, хранително-вкусова промишленост, колички за супермаркет, куфари за багаж.

ХОЛАНДИЯ    BONL20140215001   Виж пълния текст (EN)       Поискай адреса

Производител на продукти за пекарството предлага висококачествено тесто с квас, с което всеки може да си направи хляб. Продуктът е интересен, както за професионални потребители (хотели, ресторанти и фирми за кетъринг), така и за обикновените потребители. Продуктът се замразява след производство и може да се използва, когато е необходим.