Начало
HR програма за обучение в Япония, 11 май - 5 (12) юни 2015 г.

HR програма за обучение в ЯпонияЗа 51-ви път ЕС-Япония центърът организира HR обучителна програма Япония отвътре, финансирана от Европейската комисия. Седмичната мениджърска програма предоставя възможност на европейски фирми да получат по-дълбоко разбиране за структурата на индустрията и бизнес практиките в Япония.

Програмата е насочена към мениджъри от ЕС, ангажирани с изпълнението на фирмената си политика, включваща отношения с Япония, или им предстои работа в Япония, или желаят да се запознаят по-отблизо с мениджърските практики в Япония. Обученията ще се провеждат на английски език.

Програмата е отворена за всякакъв вид фирми (големи и малки) и включва:

  • Лекции за историята, икономиката, политиките и нормативната уредба на Япония
  • Съвместни семинари с японски бизнесмени с ролеви игри за вземане на решения, управление на екипи и преговори
  • Курс по японски език
  • Индивидуални посещения на фирми с цел установяване на сътрудничество

Период на обучението: от 11 май до 5 (или 12) юни 2015 г. Петата седмица е предвидена за индивидуални посещения и контакти и не е задължителна за всички участници.

Краен срок за кандидатстване: 26 февруари 2015 г.

Разходи: участниците заплащат пътните си разходи до Япония и обратно и хотелско настаняване. Таксата за обучение се поема от програмата.

Стипендии: участниците могат да кандидатстват за стипендия от 2 500 EUR за покриване на текущи разходи. Клиентите на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network могат да кандидатстват за допълнителни 500 EUR. За последната опция, моля свържете се с нас за повече информация.

Подробности за програмата можете да намерите на www.eu-japan.eu/detail-business- programmes/HRTP. Интересуващите се за участие могат да попълнят формата за кандидатстване и да я изпратят на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. с копие до Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .