Начало Новини и събития В рамките на изложението за мода, облекла и текстил Premiere Vision ще се проведат B2B срещи
В рамките на изложението за мода, облекла и текстил Premiere Vision ще се проведат B2B срещи

Изложение за мода, облекла и текстилТърговско-промишлена палата - Стара Загора съобщава, че Министерството на икономиката на Република Турция спонсорира частично бизнес мисия на чуждестранни фирми, които ще участват в В2В срещи преди и по време на изложението за мода, облекла и текстил Premiere Vision.

Изложението ще се проведе от 29 до 31 октомври 2014 г. в Истанбул, Турция, а бизнес мисията започва ден по-рано - от 28 до 31 октомври 2014 г.

Целта на бизнес мисията е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия.

Програмата, предвидена за представителите на чуждестранните делегации, включва брифинг, двустранни срещи, участие в официалното откриване и посещение на изложението, посещение на производствени бази.

Разходите по настаняването на одобрените за участие български фирми - три нощувки в двойна стая със закуската се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция. Разходите се поемат за един представител на фирма.

ВАЖНО: Ще бъдат изпращани кандидатурите само на фирми членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Желаещите трябва да попълнят регистрационната форма и да я изпратят на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. най-късно до 17.10.2014 г.