Начало Новини и събития Посещение на MACFRUT 2014 - плодове и зеленчуци - 24 - 26 септември 2014 г. - Чезена, Италия
Посещение на MACFRUT 2014 - плодове и зеленчуци - 24 - 26 септември 2014 г. - Чезена, Италия

MAS 80581-150x150Европейският център Enterprise Europe Network към Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира посещение на изложението MACFRUT 2014, посветено на производството и търговията с плодове и зеленчуци, което ще се проведе в периода 24-26 септември 2014 г. в Чезена, Италия. Подходящи участници в делегацията са фирмите от цялата производствена верига. Разходите за трансфер от летището на Болоня до хотела и обратно, три нощувки, трансфери до панаира и входният билет са за сметка на организаторите.

MACFRUT е място за среща на професионалистите от сектора в производството, а също и на тези, които се занимават с търговия, с логистика, с опаковане на продукти, с дистрибуция на машини, като специално внимание е отделено на биологичното производство.

Панаирът се състои от 4 изложбени салона:

• AGRO BIO FRUT - посветен на новите технологии в биологичното производство: семена, разсади, фиданки, машини и технически средства за производство;
• MACFRUT - съоръжения за селекция, машини за опаковане и услуги свързани с производството, дистрибуцията и търговията на едро на плодове и зеленчуци;
• MACFRUT INTERNATIONAL - салон за италианските производители, заинтересовани от интернационализация на продукцията;
• MACFRUT FRESH CUT - специализиран за пресни и готови за консумация продукти; представящ технологии и технически средства за селекция, рязане и опаковане на продуктите.

Събитието предлага широка гама изложители от цялата верига на зеленчукопроизводството и овощарството, както и конференции, технически и научни срещи и посещения на производители.

Моля, изпратете ни попълнена регистрационна форми не по-късно от 15 юли 2014 на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . На базата на попълнената фирмена информация Панаирът на Чезена ще одобри българските делегати.