Съюзът на производителите на екологична енергия – Юг организира форум на тема Възобновяеми енергийни източници - възможности и перспективи, който ще се проведе на 19, 20 и 21 юни 2009 г. в хотел Самоков в Боровец.

На форума са поканени предприемачи и от региона на Стара Загора, които имат интереси към тeмата. 
По време на форума ще бъдат представени:

  • предстоящи промени в закона за ВЕАИ
  • нови технологии в изграждането на МВЕЦ
  • нови технологии в производството на фотоволтаични централи
  • инвестиции във фотоволтаични централи

Официални гости на форума ще бъдат представители на Министерство на икономиката и енергетиката, ЧЕЗ, „Министерство на околната  среда и водите”,  ДКВЕР, „Ветрорезина Балкан” ЕООД,  „Елпром ЗЕМ” АД, VAP Hydro, ВЕЦ Своге ООД и водещи фирми в производството на РV панели, действащи на територията на България. Таксата за участие във ФОРУМА е 155 лв (с ДДС). Таксата включва две нощувки, две закуски, две вечери, един обяд и ползването на басейн.

За членовете на СПЕЕ-ЮГ, таксата за участие е 115 лв. (с ДДС) и включва две нощувки, две закуски, две вечери, един обяд и ползването на басейн.

За потвърждение на участие е необходимо да попълнете приложения регистрационен формуляр и го изпратете не по-късно от 15 юни 2009 г. на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или факс: 0746/32403.

Таксата за участие преведете на следната банкова сметка:
Общинска Банка АД; IBAN:  BG 76 SOMB 91301040731001;  BIC: SOMBBGSF
Получател: Съюз на производителите на екологична енергия - ЮГ

Програма

Регистрационна форма

{jpageviews 00 none}