Семинар в Стара Загора: Интелигентното използване на енергията

Търговско-промишлена палата – Стара Загора организира семинар в областта на Интелигентното използване на енергията с акцент върху енергийния мениджмънт в малките и средните предприятия, който ще се проведе на 07 юли 2010 г. от 09.30 до18.00 часа в хотелски комплекс Верея, Стара Загора.

Продължение...

 

Семинар в Ямбол: Интелигентно използване на енергията

Търговско-промишлена палата – Стара Загора със съдействието на ТПП Ямбол, организира семинар в областта на Интелигентно използване на енергията с акцент върху енергийния мениджмънт в малките и средните предприятия, който ще се проведе на 17 юни 2010 г. от 09.30 до18.00 часа в хотел Тунджа, Ямбол.

Продължение...

 

Семинар в Бургас: Интелигентно използване на енергията

Търговско-промишлена палата – Стара Загора, организира семинар в областта на енергийната ефективност (ЕЕ) и възобновяемите енергийни източници (ВЕИ), който ще се проведе на 23 септември 2009 г. (понеделник) от 09.30 до18.00 часа в хотел България, Бургас. По време на семинара и работния обяд ще има възможност участниците да задават конкретни въпроси.       

  

Продължение...

 

Семинар във Варна: Интелигентно използване на енергията

Търговско-индустриална камара – Варна, съвместно с Търговско-промишлена палата – Стара Загора, организира семинар в областта на енергийната ефективност (ЕЕ) и възобновяемите енергийни източници (ВЕИ), който ще се проведе на 27 юли 2009 г. (понеделник) от 09.30 до18.00 часа в Клуба на стопанския деятел (ул. Драгоман, 25) – Варна. След обяда ще се проведе дискусия за участниците с конкретни интереси в тези области.               

Продължение...

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>

Страница 1 от 4