Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Select Language

English

Енергия

Включване


Забравена парола
Стара Загора - новини
Template
Революционен уред намалява с 30 % сметката ток на едно жилище Печат
Революционният уред IES-BOX, който намалява с до 30% сметката за ток на едно жилище, вече е достъпен за жителите на Стара Загора и региона. Уредът от една година се предлага от пловдивска фирма и отзивите от него са много добри.


Устройството IES-BOX е базирано на нова технология за икономия на електричество и намалява с до 30% разходите за ток на едно жилище. Всичко, което трябва да се направи, е то да бъде включено в произволен контакт в жилището - по този начин то действа на всички електроуреди, които внасят смущения в електрическата мрежа. Това включва климатици, хладилници, перални, прахосмукачки, телевизори, компютри, луминесцентно осветление, миялни машини, фризери, офис техника. IES-BOX е подходящ, както за домакинства, така и за предприятия, пише вестник Национална бизнес поща (бр. 11, 16 март 2009 г.).
Факт е, че в електрическата мрежа има много смущения, които могат да се оприличат на снежинките на телевизора. В подобна ситуация работят и електроуредите в домовете ни. На практика новото устройство действа като филтър на смущенията в електрическата мрежа и подобрява нейните параметри. Ето защо, уредът не смущава и не влияе върху електромера. Напротив, той подобрява качеството на доставяния ток, изчиства паразитните смущения, които внасят електроуредите от работата си, и удължава техния живот. По този начин се постига икономия на електричество, крайният резултат, от което е по-ниски сметки за ток.
IES-BOX отговаря на Всички изисквания за безопасност и има 2 години гаранция. Цената му е 65 лв.

IES-BOX се предлага от фирма Х 10 ООД. Уредът може да се достави до всяка точка на страната. За поръчки: тел. 032/633 696, GSM 0878 440 910, 0888 585 677, www.x10ltd.com, e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите .

 
< Предишен   Следващ >
Template
Template Template Template
Studentsdesign