Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Select Language

English

Енергия

Включване


Забравена парола
Стара Загора - новини
Template
Националната конференция по енергийна ефективност ще се състои на 29 октомври Печат
Агенцията по енергийна ефективност подготвя ежегодната национална конференция по енергийна ефективност, която ще се състои на 29 октомври 2008 в хотел Шератон. Тази година е седмата конференция и тя ще се проведе с участието на Енергийната Харта на тема: Изпълнение на политиката по енергийна ефективност: използване на националните и международните възможности.
Значението, което се отдава на това събитие, се потвърждава от присъствието на негово превъзходителство посланик Андре Мерние - главен секретар на Енергийната Харта, който ще пристигне в София, предаде Агенция Фокус.
Експерти на МИЕ и АЕЕ, чуждестранни говорители и представители на Секретариата на Енергийната харта ще запознаят аудиторията с политиките по енергийна ефективност в България и в ЕС, както и с тяхното място и роля в съвременната енергийна ситуация в Европа и света, където енергийната ефективност е от основно значение и главен инструмент за смекчаване на промените в климата, за повишаването на сигурността на енергийните доставки и на икономическата конкурентоспособност.
Ще бъде споделен опитът на Германия, Швеция, Украйна, Италия, Норвегия и на други страни - членки на Енергийната харта. На конференцията ще станат известни изводите и препоръките от задълбочения анализ за състоянието на политиката за енергийна ефективност в България, изготвени от екип на Енергийната Харта през 2008.
По време на Седмата национална конференция ще бъдат връчени ежегодните награди на АЕЕ.
 
< Предишен   Следващ >
Template
Template Template Template
Studentsdesign