Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Select Language

English

Енергия

Включване


Забравена парола
Стара Загора - новини
Template
Болниците ще получат пари по програма Регионално развитие Печат
От днес, 18 юни, държавните лечебни и здравни заведения могат да подават проектни предложения чрез Министерството на здравеопазването за финансиране в рамките на Оперативната програма „Регионално развитие 2007-2013”, Компонент „Здравна инфраструктура”, съобщиха от пресцентъра на МЗ.
Одобрените проекти ще получат подкрепа и финансиране за дейности, свързани с реконструкция, ремонт и оборудване, за одити за енергопотребление и мерки за енергийна ефективност. Лечебните заведения могат да кандидатстват и с проекти за подобряване достъпа на хората с увреждания.
Предлаганите проекти трябва да са одобрени от ръководствата на лечебните заведения и да не са финансирани от други източници. За тяхното изпълнение се предвиждат финансови средства на стойност от 400 хиляди до 5 млн. лв.
Всяко лечебно заведение има право да кандидатства с един проект. Срокът за представяне на проектите в МЗ е един месец – до 20 юли 2008 г., след което предстои процедурата по оценяването на всеки един от тях. Подробна информация за кандидатстване е качена в интернет-страницата на МЗ.
Продължава на адрес: http://www.news24.bg/novini-4274.html.
 
< Предишен   Следващ >
Template
Template Template Template
Studentsdesign